https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJ9enFLomJj3OCZr_ma6q1k5nHaKjCcuqPQ-QzK1FYVQBSzBApNNLu5a1swSGDquemI_-mn5bpHt0ON9Zv6mpYZM_EvAHYiB8m3fy7favSHhULJiEMGy7Bp1nwc0FGc08Y4yAq-ekuTlla/s1600/Namo-tassa4.png

Dec 17, 2012

မာလကာသီး၏အစြမ္း

မာလကာသီး စားသုံးျခင္းသည္ ေသြးတုိးေရာဂါ ျဖစ္ပြားမႈနည္းေစ

မာလကာသီး တစ္လုံးတြင္ ဗီတာမင္စီမွာ လိေမၼာ္သီး တစ္လုံး၌ ပါရွိသည့္ ဗီတာမင္စီ ပမာဏထက္ ငါးဆခန္႔ ပုိမ်ားသည္။ မာလကာသီး၌ ဗီတာမင္စီ အျပင္ ေအႏွင့္ ဘီ၊ ကယ္လ္ဆီယမ္၊ ေဖာ့စပရပ္စ္၊ ပုိတက္ဆီယမ္၊ သံဓာတ္၊ ေဖာလစ္အက္စစ္ႏွင့္ အမွ်င္ဓာတ္တုိ႔ ပါ၀င္သည္။

အမ်ားဆုံးပါ၀င္ေသာ ဓာတ္မ်ားမွာ ဗီတာမင္စီ ၃၀၂ မီလီဂရမ္ႏွင့္ ဗီတာမင္ ေအ ၂၅၀ မီလီဂရမ္တုိ႔ ျဖစ္ၾကသည္။ မာလကာသီးကုိ သီတင္း တစ္ပတ္လွ်င္ ႏွစ္လုံးခန္႔ စားသုံးသြားပါက ေသြးတုိးက်ဆင္းေစၿပီး ႏွလုံးက်န္းမာေရးကုိ အေထာက္အကူျပဳေၾကာင္း အေမရိကန္ သုေတသန ပညာရွင္မ်ားက ေျပာၾကား သည္။

မာလကာသီး ပုံမွန္စားသုံးသူမ်ားကုိ ေလ့လာခဲ့ရာ ႏွလုံးေရာဂါ ျဖစ္ပြားမႈ နည္းၿပီး ေသြးႏွင့္ ပတ္သက္ေသာ ေရာဂါမ်ားလည္း အျဖစ္နည္းေၾကာင္း ၎တုိ႔မွ ဆက္လက္ေျပာၾကားခဲ့သည္။

No comments:

Post a Comment

အၾကံေပးႏိုင္ပါတယ္

Note: Only a member of this blog may post a comment.

ShareThisPage

ဆက္သြယ္ရန္

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...